Výstavní stánkový nábytek z lepenky: krásný a ekologický
Nábytek pro výstavní stánky

Nábytek pro výstavní stánky

Shrnutí

Nábytek pro veletržní stánky je důležitým aspektem, který musí každý vystavovatel na výstavě zvážit. A atraktivní a funkční design nábytku může znamenat rozdíl mezi úspěšným veletrhem a zklamáním.

Jak vybrat nábytek pro veletržní stánek?

Pojďme společně prozkoumat faktory, které je třeba vzít v úvahu při vybavování výstavního stánku. aktuální designové trendy a osvědčené postupy pro vytvoření úspěšného zážitku pro návštěvníky. Než začnete vybírat nábytek pro svůj stánek, je důležité definovat cíl, který pro danou akci máte. Existuje mnoho důvodů, proč se zúčastnit veletrhu, včetně těchto. zlepšení povědomí o značce získání nových zákazníků, prodej výrobků, sběr potenciálních zákazníků a setkání s potenciálními obchodními partnery. Nebo dokonce kombinace některých z těchto důvodů. V závislosti na cíli si vyberete nábytek, který vyhovuje cílové skupině a činnosti společnosti.

mobili per eventi in cartone

Po stanovení cíle je možné začít vybírat nábytek pro stánek. Běžným trendem v designu posledních let je používání minimalistický a moderní nábytek . Tento typ výzdoby může dobře fungovat, pokud má značka moderní image a chcete přilákat mladší zákazníky. Pokud je však cílová skupina dospělejší, lze zvolit klasičtější a tradičnější nábytek.
Jedním z klíčových faktorů, které je třeba zohlednit při výběru nábytku pro výstavní stánky, je funkčnost. Výstavní stánky mají často omezený prostor a musí být schopny pojmout různé činnosti, jako je prezentace výrobků, setkání se zákazníky a sběr kontaktů. Proto je důležité vybrat multifunkční nábytek a zabíral málo místa. Místo objemných stolů lze například zvážit použití vertikálních regálů pro vystavení výrobků.


Dalším důležitým faktorem při vybavování výstavního stánku je. viditelnost značky . Je důležité, aby logo a název značky byly jasně viditelné. Toho lze dosáhnout pomocí propagačních materiálů, jako jsou bannery, světelné nápisy a grafika na samotném nábytku. Kromě toho je důležité, aby výzdoba stánku byla v souladu s image značky. aby návštěvníci měli konzistentní zážitek ze značky.
Kromě výběru vhodného nábytku je důležité myslet také na činnosti, které se budou na stánku odehrávat. Pokud například plánujete pořádat prezentace nebo předvádění výrobků, musíte pro tyto akce vyčlenit zvláštní prostor. Pokud plánujete setkání s mnoha potenciálními zákazníky, vyplatí se zahrnout do programu i pohodlné sezení a stoly a malé barové koutky.
Výstavní stánkový nábytek našel v lepence inovativní materiál par excellence.
Karton si získává stále větší oblibu pro své mnohé vlastnosti: je to je šetrný k životnímu prostředí je ekonomický, lehký a všestranný.

stand ecologico per fiere

Karton v designu výstavních stánků: chytrá volba

Kartonový nábytek pro výstavní stánky se stává oblíbenou volbou především díky své udržitelnosti . Karton je materiál biologicky rozložitelný a recyklovatelný což znamená, že je šetrný k životnímu prostředí. Kromě toho je karton částečně vyroben z recyklovaných materiálů, což dále snižuje jeho ekologickou stopu. Dalším důvodem, proč je kartonový nábytek chytrá volba pro výstavní stánky, je jeho dostupná cena. V porovnání s jinými druhy nábytku, jako je dřevo nebo kov, je lepenka levným materiálem, zejména pokud ji považujete za materiál, který lze opakovaně použít. Kromě toho je karton lehký, takže jej lze snadno přepravit a sestavit jedním jednou osobou, což snižuje náklady na logistiku a pracovní sílu. Kromě udržitelnosti a přijatelné ceny nabízí kartonový nábytek také širokou škálu využití. Z lepenky lze vyrobit regály, stojany na výrobky, židle, křesla, stoly, příčky a mnoho dalších nábytkových prvků. Kromě toho lze karton snadno přizpůsobit logu a grafice společnosti a účinně tak propagovat značku.

allestimento fiera Teco Norimberga

Jedním z nejnovějších trendů v oblasti kartonového nábytku pro výstavní stánky je použití struktur podobných origami. Tyto konstrukce se vyrábějí skládáním lepenky do složitých geometrických tvarů, čímž vzniká poutavý a jedinečný design. Tyto struktury jsou navíc často modulární a lze je snadno rozebrat a znovu použít v jiných kontextech.
Kartonový nábytek pro výstavní stánky je velmi přizpůsobivý. Karton lze snadno natřít nebo obarvit tak, aby odpovídal tématu nebo barvám představované značky. Kromě toho lze karton rozřezat do různých tvarů a designů, aby návštěvník získal jedinečný a nezapomenutelný zážitek ze značky.
The katalog nábytku pro výstavní stánky od NaturDesign Kartonový nábytek nabízí mnoho hotových řešení, ale také poskytuje služby na klíčpočínaje návrhem (se zvláštním zřetelem na výstavní a imageové požadavky), řízením montáže a demontáže stánku a také službou skladování stánku, aby mohl být s příslušnými úpravami znovu použit na dalších akcích.

allestimenti per fiere ed eventi

Nabídka nábytku pro veletržní stánky NaturDesign Nábytek z kartonu je široká: křiklavý, krásný a extravagantní nebo minimalistický nábytek s velkým efektem.

V každém případě se jedná o předměty, které upoutají pozornost a mají vysokou úroveň přizpůsobení, přičemž jsou cenově dostupné. Kromě toho NaturDesign Nábytek z kartonu nabízí také možnost vylepšit předem sestavený stánek integrací kartonového stánku na míru, jako tomu bylo v případě NIS (Natural Ingredients Solution) na veletrhu Sana v Boloni.

allestimento fieristico

Díky univerzálnosti lepenky je možné výstavní nábytek snadno opakovaně použít, jak se stalo. v případě společnosti CyrusOne, pro kterou byl na celosvětovém kongresu Datacloud postaven kartonový stánek. (uvnitř Grimaldiho fóra v Monackém knížectví); demontován a uskladněn ve firmě, po několika měsících byl stejný nábytek pro stejnou firmu znovu použit ve Frankfurtu nad Mohanem při zařizování baru pro konferenci německých datových center.
Na základě těchto konkrétních zkušeností lze s jistotou říci, že použití lepenky v designu výstavních stánků je nejen ekologicky šetrná, ale také naprosto inovativní volba!

arredi ecosostenibili per eventi

Některé příklady řešení z lepenky pro události

Prodejní pokladna z recyklovatelné lepenky (23)

Kartonové stoly (18)

Kartonové displeje (24)

Kartonova sedadla (23)

Sdílet
Kontaktujte nás pro další informace

    O jaká kartonová řešení máte zájem?


    * Povinná pole

    Přírodní materiál

    Kartonový nábytek je 100% recyklovatelný

    ZAJIŠTĚNÍ KVALITY NATURDESIGN

    Vzorec záruky vrácení peněz

    360° provedení

    Tým odborníků k dispozici

    BEZPEČNÉ ONLINE PLATBY

    Bezpečné a šifrované transakce

    NÁKUPNÍ KOŠÍK
    Přihlásit se

    Ještě nemáte účet?