Schoulené pokoje? Vybavte prostor pro schůzky v kanceláři nábytkem z lepenky.
Huddle Rooms: co jsou a jak je nastavit jednoduchým a efektivním způsobem

Huddle Rooms: co jsou a jak je nastavit jednoduchým a efektivním způsobem

Sedute in cartone serie Tisa
Shrnutí

Stále častěji slyšíme o Huddle room , ale co přesně je míněno tímto termínem a proč je to tak rostoucí trend?

A především, jak je možné nastavit shlukovací místnosti , které jsou funkční a esteticky příjemné … i s pomocí kartonového nábytku!

Začněme stručným vysvětlením: Huddle Rooms, známé také jako shlukovací prostory, jsou specifické kancelářské místnosti navržené tak, aby podporovaly týmovou spolupráci a produktivitu, a to i díky technologiím typickým pro práci na dálku. Jinými slovy, nejsou ničím jiným než prostory přepracovanými tak, aby vyhovovaly půl tuctu zaměstnanců a nastaveny s veškerým komfortem a technologiemi, které mohou umožnit videokonference nebo schůzky prostřednictvím webu. Je snadné pochopit, jak rostoucí úspěch takového řešení byl poháněn novými potřebami diktovanými pandemií covid-19: nyní více než kdy jindy je potřeba organizovat schůzky se zákazníky a spolupracovníky prostřednictvím video spojení a konferenčních hovorů ve skutečnosti přísná. Právě z tohoto důvodu mnoho společností přestavělo nevyužité (nebo málo využívané) kancelářské prostory zřízením moderních malých místností. Navzdory tomu, čemu možná věříte, není těžké tyto pracovní prostory vytvořit nebo z nich dokonce udělat příjemná místa orientovaná na spolupráci a chytrou práci. Každý „prázdný“ kancelářský prostor může být přehodnocen a přeměněn a stále častěji je upřednostňována chytrá agilita shlukového prostoru před klasickou velkou zasedací místností. Název tohoto nového trendu pochází z typického termínu sportu, jmenovitě anglického „ huddle-up „: ve fotbale nebo rugby se tento výraz používá, když je tým uspořádán v kruhu, aby našel okamžik srovnání, vysvětlil se a naplánoval efektivní strategie k vítězství ve hře. Krása malých místností spočívá právě v tomto aspektu: jsou to místa určená pro spolupráci malých skupin, bez příliš mnoha ozdůbek as nejmodernějšími funkcemi a technologiemi. Způsob , jak usnadnit schůzky a videohovory mezi kolegy a zákazníky, to vše s ohledem na maximální spolupráci a produktivitu. Cílem je povzbudit výměnu myšlenek , aniž by došlo ke zmatku , a nasměrovat tyto činnosti do konkrétních míst v kanceláři: to vše proto, aby mělo řádné a stimulující pracovní prostředí.

Ale vraťme se k hlavní otázce: jak nastavit místnosti Huddle? A proč vybavit tuto oblast kanceláře kartonovým nábytkem?

Jakmile určíte místnost, která má být přeměněna na shlukovací prostor, zbývá jen naplánovat prostory: NaturDesign nabízí širokou škálu kartonová řešení pro kancelářský nábytek ideální pro přehodnocení jakéhokoli otevřeného prostoru nebo místnosti: díky stolům, knihovnám, policem, pultům, stolům a sedadlům v kartonu, s inovativním designem a 100% recyklovatelným, bude získání malé místnosti dětskou hrou. Jedinečná příležitost vytvořit prostředí, které je stimulující i podmanivé a také ví, jak sdělit velkou pozornost udržitelnosti. Bez snížení pohodlí a funkčnosti. Kromě nábytku bude nutné připravit místnost se všemi klasickými technologiemi těchto inteligentních prostor. Proto nemohou chybět následující:
  • super rychlé bezdrátové připojení (každý ví, jak frustrující je škytavka nebo pixelové připojení);
  • webové kamery / videokamery pro videohovory (případně s vynikajícím rozlišením a s širokoúhlým zorným polem, aby nedošlo ke ztrátě zraku různých účastníků schůzky);
  • hands-free hlasitý odposlech nebo bluetooth reproduktory (konverzace musí být jasné a ostré pro všechny v místnosti)
  • monitor/displej pro sdílení obsahu nebo pro vzdálené videokonference s kolegy z jiných míst nebo zákazníků.
Pro ty, kteří chtějí vybavit kancelář kartonovým nábytkem a vytvořit inovativní místnosti, odkazujeme na stránku našich katalogů, kde jsou všechny produkty pro vytvoření krásného, ekologického a inteligentního pracovního prostoru!
Sdílet
Kontaktujte nás pro další informace

    O jaká kartonová řešení máte zájem?


    * Povinná pole

    Přírodní materiál

    Kartonový nábytek je 100% recyklovatelný

    ZAJIŠTĚNÍ KVALITY NATURDESIGN

    Vzorec záruky vrácení peněz

    360° provedení

    Tým odborníků k dispozici

    BEZPEČNÉ ONLINE PLATBY

    Bezpečné a šifrované transakce

    NÁKUPNÍ KOŠÍK
    Přihlásit se

    Ještě nemáte účet?