Netoxické potisky pro kartonový nábytek NaturDesign
Kartonový nábytek certifikuje své výtisky značkou GreenGuard Gold

Kartonový nábytek certifikuje své výtisky značkou GreenGuard Gold

Shrnutí

Společnost NaturDesign Nábytek z kartonu vždy kladla důraz na ekologickou udržitelnost. V souladu s tímto cílem neustále hledáme technologie, které snižují dopad na životní prostředí a zaručují bezpečné a zdravé výrobky. Proto jsme se letos rozhodli pořídit si novou UV LED tiskárnu, mimořádně výkonný a spolehlivý nástroj, který dokáže tisknout grafiku ve vysokém rozlišení přímo na karton. Ale to není vše: od nynějška budeme používat inkousty s certifikátem GreenGuard Gold.

Co je to zlatý certifikát GreenGuard a proč je důležitý?

Dýchání čistého vzduchu je zásadní pro zdraví mladých i starých lidí a nejúčinnějším způsobem, jak snížit znečištění ovzduší v místnostech, je odstranit zdroje chemických emisí. Výběr výrobků s certifikátem GreenGuard Gold znamená, že se zaměřujeme na zodpovědnou výrobu a přinášíme vybavení domácnosti, které splňuje přísné emisní normy (testováno na více než 360 těkavých organických látek – VOC – a chemické emise).

Zní to neuvěřitelně, ale mezinárodní studie ukazují, že vzduch v kancelářích, domácnostech, školách a obchodech může být ještě více znečištěný než vzduch venku! Je to důsledek materiálů použitých k vybavení místností, nábytku, který často vylučuje tisíce chemických látek, jako je ozón, jemný prach, oxid uhelnatý, spory plísní a další biologické alergeny. A vzhledem k tomu, kolik času trávíme uvnitř budov, by nás tato čísla měla znepokojovat. Astma, dýchací potíže, alergie a související příznaky… to jsou skrytá nebezpečí v interiérech, ve kterých žijeme.

Díky novým UV LED inkoustům Liyu je nyní kartonový nábytek NaturDesign schopen plně uspokojit potřeby těch, kteří chtějí. nábytek s potiskem pro interiéry, respektování vysoké standardy bezpečnosti a udržitelnosti: školy, nemocnice, veřejné úřady a dokonce i soukromé domy mohou být vybaveny tak, aby vytvářely zdravé a udržitelné prostředí.

Všechny výhody netoxického nábytku bez formaldehydů

Vždy jsme věřili v možnost vytvářet ekologický a zdravotně nezávadný nábytek. Díky této technologické novince se náš sen stává ještě konkrétnějším a vy si konečně můžete přizpůsobit svůj kartonový nábytek všemi grafickými prvky, které si přejete, aniž byste obětovali své zdraví a zdraví svého okolí (zejména těch nejmenších!).

  • Boj proti znečištění vnitřního ovzduší
  • Snížení rizik expozice chemickým látkám
  • Zdravější životní prostředí pro všechny
arredi in cartone stampato
Sdílet
Kontaktujte nás pro další informace

    O jaká kartonová řešení máte zájem?


    * Povinná pole

    Přírodní materiál

    Kartonový nábytek je 100% recyklovatelný

    ZAJIŠTĚNÍ KVALITY NATURDESIGN

    Vzorec záruky vrácení peněz

    360° provedení

    Tým odborníků k dispozici

    BEZPEČNÉ ONLINE PLATBY

    Bezpečné a šifrované transakce

    NÁKUPNÍ KOŠÍK
    Přihlásit se

    Ještě nemáte účet?