"Ve škole recyklace": výzva NaturDesign kartonový nábytek
„Ve škole recyklace“: výzva NaturDesign kartonový nábytek

„Ve škole recyklace“: výzva NaturDesign kartonový nábytek

vano differenziatore per raccolta rifiuti
Shrnutí

Přinášení kultury recyklace do škol prostřednictvím přestávky

Po roce 2020, který je nevyhnutelně poznamenán tragickými důsledky nemilosrdné pandemie, má být rok 2021 rokem restartu. Stejně jisté je, že svět se nemůže začít znovu otáčet, jak se to stalo v období před pandemií, ale že tentokrát existují všechny podmínky pro vybudování společnosti, která staví udržitelnost a etické principy oběhového hospodářství do centra svých rozhodnutí. Ekologická transformace a Zelená dohoda pro Evropu

jsou aktuálními otázkami a svědčí o naléhavosti průlomu, který je nezbytnější než kdy jindy. NaturDesign Mobili v Cartone je společnost, která vždy kladla udržitelnost a respekt k životnímu prostředí jako klíčové hodnoty své činnosti a v této fázi jsme si mysleli, že skutečnou výzvou je přinést tyto hodnoty na místo, kde se formují ženy a muži zítřka: škola.

Moduli differenziatori per raccolta rifiuti
Differenziatore orizzontale a 3 fori

Proto projekt „A scuola di riciclo“ , který zahrnuje vytvoření speciálních kartonových diferenciátorů, barevných a personalizovaných struktur, které studenty zaujmou a zároveň je informují o významu tématu recyklace. Diferenciátory jsou navrženy tak, aby byly dokonale integrovány do odpočinkové oblasti školy: v závislosti na dostupném prostoru mohou být rozměry přizpůsobeny, zapuštěny do konstrukcí vyrobených speciálně pro prodejní automaty nebo umístěny na zeď. Umožňují umístit až 10 košů pro konkrétní kategorie odpadu podle údajů referenční obce (organické, suché nerecyklovatelné, plasty, sklo, plechovky, papír, lepenka, drogy, použité baterie, elektronický odpad atd.). To vše s přitažlivým a esteticky čistým vizuálním dopadem.

Moduli orizzontali per raccolta differenziata
Differenziatore a 6 vani

Význam takové iniciativy spočívá v zakořenění filozofie „5 R“: Snížení, opětovné použití, recyklace, sběr, využití v nových generacích. Vše vysvětleno speciálními informačními panely a odkazy na webové přehledy prostřednictvím QR kódů, s grafikou, texty a barvami přizpůsobitelnými jednotlivými školami.

Všechny konstrukce diferenciátorů jsou zcela vyrobeny z třívrstvé lepenky a jejich montáž probíhá pomocí spojů a šroubů (bez nutnosti použití lepidel nebo chemických látek). Jedná se tedy o nábytek bez formaldehydu, který lze na konci použití zcela recyklovat .

NaturDesign Mobili v Cartone věří v hodnotu této iniciativy natolik, že se rozhodla navrhnout všem školám, které mají zájem o projekt , čisté snížení o 50% ve srovnání s ceníkovými cenami. Pokud životní prostředí získá, získáme všichni.

Pro více informací o iniciativě kontaktujte info@mobiliincartone.it.

Sdílet
Kontaktujte nás pro další informace

    O jaká kartonová řešení máte zájem?


    * Povinná pole

    Přírodní materiál

    Kartonový nábytek je 100% recyklovatelný

    ZAJIŠTĚNÍ KVALITY NATURDESIGN

    Vzorec záruky vrácení peněz

    360° provedení

    Tým odborníků k dispozici

    BEZPEČNÉ ONLINE PLATBY

    Bezpečné a šifrované transakce

    NÁKUPNÍ KOŠÍK
    Přihlásit se

    Ještě nemáte účet?