Slevy a pobídky k účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách
Využijte pobídek pro rok 2021 a vytvořte ekologický kartonový stánek pro příští mezinárodní veletrhy

Využijte pobídek pro rok 2021 a vytvořte ekologický kartonový stánek pro příští mezinárodní veletrhy

Natur Design
Shrnutí

Díky dotovaným půjčkám společnosti simest se opravdu vyplatí investovat do mezinárodních veletrhů a kartonový stánek je tou správnou vizitkou, která zapůsobí!

Po roce zastavení kvůli dopadům Covid19 se konečně mezinárodní veletrhy chystají znovu začít a nastal čas zahřát motory a připravit se na další výstavy, abychom se vyhnuli nepřipravení, právě teď, když vidíme oživení po pandemii. A díky pobídkám SIMEST můžete pokrýt náklady na realizaci ekologických kartonových stojanů Nardi. Podívejme se jak, bod po bodu!

Jaké jsou tyto výhody?

SIMEST stanoví nevratné nebo dotované půjčky pro účast na veletrzích a výstavách. Projekt je součástí propagace procesu internacionalizace italských firem.

Allestimento stand in cartone YesMilano Fiera Bit
Ekologicky udržitelné nastavení kartonového stojanu pro Yes Milano

Co je SIMEST?

SIMEST je společnost Cassa depositi e prestiti Group , která sleduje italské společnosti v průběhu celého cyklu expanze do zahraničí: od roku 1991 je partnerem při růstu společností, které se rozhodnou expandovat do zahraničí a právě z tohoto pohledu podporuje účast na veletrzích, výstavách, systémových misích a propagačních akcích na podporu italských podniků na nových mezinárodních trzích.

Jaké výdaje jsou zahrnuty do financování?

Jedná se o způsobilé výdaje pro financování:

  • náklady na registraci se souvisejícími poplatky a povinnými pevnými poplatky
  • logistické náklady
  • propagační výdaje
  • náklady na poradenství spojené s účastí na veletrhu/výstavě.
  • náklady na výstavní plochu
Pokud jde o tento poslední aspekt, víte, že NaturDesign může být vaším ideálním partnerem pro přípravu úspěšného výstavního prostoru: naše kartonové stojany vám pomohou zapůsobit na návštěvníky díky inovativnímu designu a ekologicky udržitelným a recyklovatelným řešením s velkým dopadem. Můžeme vám pomoci od fáze návrhu až po realizaci vytvořením výstavy „na míru“ koordinované s vašimi komunikačními a brandingovými potřebami. Pokud chcete získat představu o tom, co děláme, navštivte naši sekci věnovanou portfolio realizací pro akce a provizorní stánky.
Allestimento stand in cartone fiera Making Cosmetics
100% recyklovatelný kartonový stojan pro Bionap na výrobu kosmetiky

Jaké jsou výhody?

Je jich několik, ale samozřejmě nejatraktivnější je možnost získat podíl na nevratném úvěru (existuje však limit 800 tisíc eur z celkových veřejných zařízení poskytnutých SIMEST). Kromě této části je zde náhrada zbývající částky v dotované sazbě (rovnající se 10 % referenční sazby EU). Díky těmto investicím můžete zlepšit svou viditelnost mezi kupujícími v tomto odvětví a posílit svou značku na mezinárodní úrovni a propagovat své produkty na nových trzích.

Kdo jsou příjemci dávek?

Mikropodniky, velké podniky, malé a střední podniky

Kdy podáváte přihlášky?

Přihlášky lze zasílat od 3. června 2021 výhradně z vyhrazeného portálu. Postup hodnocení se bude řídit chronologickým pořadím až do vyčerpání dostupných zdrojů, proto je vhodné připravit potřebnou dokumentaci předem.

Sdílet
Kontaktujte nás pro další informace

    O jaká kartonová řešení máte zájem?


    * Povinná pole

    Přírodní materiál

    Kartonový nábytek je 100% recyklovatelný

    ZAJIŠTĚNÍ KVALITY NATURDESIGN

    Vzorec záruky vrácení peněz

    360° provedení

    Tým odborníků k dispozici

    BEZPEČNÉ ONLINE PLATBY

    Bezpečné a šifrované transakce

    NÁKUPNÍ KOŠÍK
    Přihlásit se

    Ještě nemáte účet?